B188A

Zoekt u naar B188A? Bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. bent u aan het juiste adres voor uw bouwstaal. Zo komt de B188A uit ons B-netten assortiment. Dit type netten is geschikt voor met name wanden en vloeren. Door het toevoegen van een B-net ontstaat een ijzersterk geheel. Zo heeft het net B188A een netto-oppervlakte van 11,97 m2. Door het gewicht van slechts 38,92 kg kunt u een B188A net eenvoudig verwerken in uw fundering. Bovendien zijn de netten uit het B-netten assortiment voorzien van stekken aan één lange, en één korte zijde, daardoor kunt u dit type net naadloos aansluiten aan de volgende mat. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een B188A kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs.

B188A

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

B188A

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!