B524A

Wanneer u zoekt naar B524A bent u bij dé bouwstaal specialist aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod vanwaaruit wij vele soorten bouwstaal aan u leveren. Wanneer u kiest voor een B524A net brengt dit u veel voordelen. Zo zijn dit type matten voorzien van stekken aan één lange, en één korte zijde. Ten eerste levert dit een materiaalbesparing op. Ten tweede zorgt het voor een vlakke aansluiting van uw matten. Met een netto oppervlakte van 10,82 m2 kunt u een B524A gebruiken voor het dicht leggen van grote oppervlakte. Bijvoorbeeld zijn B524A netten geschikt voor wanden en vloeren. Wanneer u meer wilt weten over een van onze B-Netten kunt u daarvoor contact opnemen met onze adviseurs. Wij voorzien u graag van passend advies over onze mogelijkheden.

B524A

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

B524A

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!