BEC188A

Zoekt u naar BEC188A? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan hét juiste adres. Zo is H. van de Riet dé bouwstaal specialist uit Oost-Nederland. Vanuit onze eigen voorraad worden vele soorten betonstaal rechtstreeks aan u geleverd. Met een netto oppervlakte van ruim 10m2 biedt een BEC188A net vele mogelijkheden. De stekken van een BEC188A zijn aan één lange, en brede zijde voorzien van stekken (laslengte). Daardoor ontstaat er een perfecte aansluiting bij uw volgende BEC188A mat. Bovendien levert dit geen onnodige dubbele wapening op. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze BEC188A netten kunt u daarvoor contact opnemen met een van de specialisten van H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Bec188a

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Bec188a

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!