BEC335A

Wanneer u zoekt naar BEC335A bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo leveren wij vele soorten bouwstaal rechtstreeks vanuit onze eigen voorraad. Ook kunt u in ons assortiment een bouwstaalnet BEC335A vinden. Dit type net is uiterst geschikt voor het toepassen in vloeren. Doordat de netten aan één lange, en één korte zijde zijn voorzien van stekken ontstaat een ijzersterk geheel. Met een netto oppervlak van ruim 7,02 m2 kunt u de 45,23 kg wegende bouwstaalmat gebruiken voor versteviging van uw vloeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een BEC335A uit het assortiment van H. van de Riet Bouwstaal B.V? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag uw informatie aan!

BEC335A

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

BEC335A

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!