Beton matten

Beton matten

Betonmatten zijn geprefabriceerde matten gemaakt van staal. Ze worden gebruikt om de sterkte en duurzaamheid van betonconstructies te verbeteren. Door beton matten in het beton te verwerken ontstaat gewapend beton. Dit wil zeggen dat de beton constructief erg sterk is, waardoor het niet zal scheuren of breken. 

In veel constructies is het bouwen zonder beton matten niet toegestaan in verband met veiligheidsmaatregelen. De beton matten bestaan uit stalen staven die op regelmatige afstanden zijn samengebonden. Hierdoor vormt het een roosterachtige structuur. De beton matten worden vaak gebruikt voor funderingen, vloeren, wanden, wegen en trottoirs, maar kunnen ook gebruikt worden voor wanden.

Door middel van beton matten zorgt u dat uw project voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast bieden beton matten uw fundering flexibiliteit. Door het toevoegen van beton matten creëert u een basis waarop u kunt bouwen. Wanneer u advies wilt bij het kiezen van uw beton matten kunt u daarvoor contact opnemen met onze adviseurs. 

beton matten

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

beton matten

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Wij bieden u professionele ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van uw project. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal vele soorten beton matten rechtstreeks vanuit eigen voorraad aan u leveren. Zo voorkomt u eventuele vertragingen van uw project. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden staan onze adviseurs voor u klaar.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!

Hét adres voor staal!

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passsend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

Dé basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Niet alleen beschikken wij in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.