Beton wapening fundering

Beton wapening fundering

Met beton wapening fundering is van cruciaal belang om de stabiliteit, sterkte en duurzaamheid van de fundering te verbeteren. De fundering is het deel van een bouwconstructie dat het gewicht van het gebouw overdraagt aan de ondergrond. 

Wanneer u op zoek bent naar beton wapening fundering bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u met beton wapening fundering zorgen voor een versteviging van uw fundering. Daarmee legt u een stevige basis om uw project mee te starten. Bovendien kunt u beton wapening fundering niet alleen gebruiken voor versteviging van uw fundering. Maar ook kunt u wanden en vloeren verstevigen middels beton wapening fundering. Door het toevoegen van beton wapening blijft uw oppervlakte flexibel en kan het meebewegen. Daardoor verlaagt u het risico op scheuren.

Bouwstaal biedt zoals gezegd vele mogelijkheden voor wanden, vloeren en funderingen. Daardoor ontstaat er een stevig en solide geheel door het toevoegen van een beton wapening fundering. Wanneer u meer wilt weten over het toevoegen van beton wapening aan uw fundering kunt u ook advies inwinnen bij onze specialisten. Wij kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie over onze producten.

Beton wapening fundering

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Beton wapening fundering

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering.

Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren.

Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!

Hét adres voor staal!

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passsend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

Dé basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Niet alleen beschikken wij in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!