Betongaas 5×5

Betongaas 5×5

Zoekt u naar betongaas 5×5? Dan bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u met betongaas 5×5 uw fundering of wanden verstevigen. Betongaas 5×5 is een type bouwstaalmat waarbij de afstanden in horizontale en verticale richting 5 centimeter bedraagt tussen de wapeningsstaven. Het rooster meet dus 5×5 centimeter.

Door gebruik te maken van betongaas 5×5 in beton ontsaat gewapend beton. Dit betekend dat het beton geen kans krijgt om te scheuren of te breken. Het betongaas versterkt namelijk de treksterkte van het beton. Ook is het bij betongaas 5×5 mogelijk om afwijkende vormen te funderen. Daardoor is betongaas multifunctioneel inzetbaar. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van betongaas in uw bouwproject kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. 

betongaas 5x5

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaas 5x5

Wapening in projecten met betongaas 5x5

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals bijvoorbeeld in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassingen betongaas 5x5

Betongaas 5×5 is een populair type betongaas dat voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Zo wordt betongaas 5×5 bijvoorbeeld bij projecten gebruikt om betonvloeren of betonplaten te versterken. Door betongaas aan de betonvloer toe te voegen, wordt de treksterkte van het beton verberbetrd en wordt scheurvorming voorkomen. Ook kan betongaas geplaatst worden in opritten en paden. Als gevolg van temperatuurverschillen kunnen betonnen oppervlaken, zoals opritten en paden, barsten. Door betongaas te plaatsen kan dit voorkomen worden. Daarnaast kan betongaas ook geplaatst worden in wanden zodat deze niet scheuren en de spanningen beter verdeeld worden.

 

Betongaas 5x5

Bouwstaal

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten, zoals betongaas 5×5,  kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!