Betongaas hekwerk

Zoekt u naar een betongaas hekwerk? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo mag H. van de Riet Bouwstaal B.V. zich dé specialist op het gebied van bouwstaal noemen. Bovendien kunnen vrijwel alle soorten bouwstaal rechtstreeks vanuit eigen voorraad worden geleverd. Daardoor kunt u vlot handelen. Bovendien kunt u een betongaas hekwerk toepassen in uw tuinontwerp. Wanneer u meer informatie wilt over betongaas hekwerk kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies over een betongaas hekwerk.

betongaas hekwerk

betongaas hekwerk

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.