Betongaas schutting

Betongaas schutting

Wanneer u zoekt naar betongaas schutting bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod vanwaaruit diverse soorten betongaas direct geleverd kunnen worden. Zo ook een betongaas schutting. Door middel van een betongaas schutting kunt u zowel een open doorkijk, als een basis voor een groene wand neer zetten. Daardoor is een betongaas schutting breed toepasbaar en biedt het veel mogelijkheden. 

Bijvoorbeeld wanneer u als hovenier vele tuinen mag voorzien van een update kunt u er over denken om een betongaas schutting toe te voegen aan het ontwerp.  Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ons kwaliteit betonstaal kunt u daarvoor contact opnemen met onze adviseurs. Zo krijgt u dé juiste informatie voor uw bouwproject.

betongaas schutting

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaas schutting

Betongaas schutting voor uw project

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Bent u dus overtuigd van de voordelen van een betongaas schutting en wilt u dit onderdeel maken van uw project? Dan zullen we samen bepalen hoe deze het beste geplaatst kan worden. 

Kies voor een betongaas schutting

Wilt u graag uw tuin, terrein of ander eigendom graag omheinen? Kies dan voor een betongaas schutting. Een betongaas schutting is namelijk zeer beschikt als omheining van uw terrein. Voor een betongaas schutting worden vaak dubbelstaafmatten gebruikt. Dankzij de nauwe afstanden tussen de staven bieden ze een goede veiligheid voor uw terrein.

Er zijn meerdere redenen waarom dit type schutting zo populair is als omheining. Het betongaas is namelijk stevig, duurzaam en betaalbaar. Na het plaatsen van een betongaas schutting wordt uw privacy en veiligheid verhoogd op het terrein. Om het betongaas te verfraaien, kunt u ervoor kiezen om deze te combineren met klimplanten. Zo krijgt het betongaas een decoratieve uitstraling en kan het uw tuin of terrein complementeren. Voor vragen over een betongaas schutting, kunt u deze altijd stellen. 

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Met alle kennis en ervaring die wij te bieden hebben, zijn we de basis voor én door bouwers. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit en kunnen we uit voorraad leveren. Daardoor kunt u op korte termijn uw projecten bouwen op onze basis. 

Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Zo is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Betongaas schutting

Betongaas schutting