Betongaas

Betongaas

Bent u op zoek naar betongaas voor een project? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan het juiste adres. Zo kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. uw betongaas rechtstreeks vanuit eigen voorraad aan u leveren. Daardoor loopt uw bouwtraject geen vertraging op. Door middel van betongaas zorgt u voor een ijzersterke verbinding tussen beton en de wapening. Er komt veel druk op het beton te staan. Het betongaas is belangrijk, zodat het beton niet knapt of scheurt. 

Doordat het betongaas zorgt voor deze stevigheid kan uw bouwproject veel aan. Zoals gezegd kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. het benodigde gaas direct vanuit eigen voorraad leveren. Wanneer u informatie wilt over de mogelijkheden van H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van adviezen en informatie over onze mogelijkheden.

betongaas

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betongaas

Betongaas in projecten

Naast directe leveringen van onze betongaas houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de betongaas voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | Logo FC