Betonijzer op maat

Zoekt u naar betonijzer op maat? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan het juiste adres. Zo kan betonijzer op maat worden gerealiseerd. Door middel van gestandaardiseerde matten kunt u uw betonijzer op maat laten vormen. Bijvoorbeeld wanneer u een stevige en solide verbinding wilt maken tussen wanden en vloeren, of poeren wilt verstevigen. Maar ook biedt betonijzer op maat buigen vele voordelen wanneer u betonijzer wilt toepassen als tuinelementen. Doordat het materiaal in vele vormen gevormd kan worden biedt dit vele mogelijkheden. Wanneer u meer wilt weten over betonijzer op maat kunt u daarvoor meer contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden.

betonijzer op maat

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonijzer op maat

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!