Betonijzer op maat

Betonijzer op maat

Bent u op zoek naar betonijzer op maat? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan het juiste adres. Zo kunnen wij ieder gewenste betonijzer op maat gemakkelijk voor u realiseren. Door middel van gestandaardiseerde betonijzer kunt u uw betonijzer op maat laten vormen. Bijvoorbeeld wanneer u een stevige en solide verbinding wilt maken tussen wanden, vloeren of allerlei andere projecten wilt verstevigen. Met behulp van betonijzer op maat kunt u uw project tot in de puntjes verstevigen. Betonijzer samen met beton creëert u gewapend beton. Hierdoor zal uw beton niet afbrokkelen of breken.

Betonijzer op maat biedt ook vele voordelen wanneer u betonijzer wilt toepassen als tuinelementen. Doordat het materiaal in vele vormen gevormd kan worden biedt dit vele mogelijkheden. Wanneer u meer wilt weten over betonijzer op maat kunt u daarvoor meer contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij voorzien u dan graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden. 

betonijzer op maat

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonijzer op maat

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben

 

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Zo kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. ook betonijzer op maat leveren.  Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!

Hét adres voor staal!

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passsend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

Dé basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit en kunnen bijvoorbeeld betonijzer op maat maken. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Niet alleen beschikken wij in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.