Betonmat 6mm

Betonmat 6mm

Bent u op zoek naar betonmat 6mm? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal juist. We beschikken over verschillende soorten bouwstaalmatten, dus vanzelfsprekend ook betonmat 6mm. We kunnen onze bouwstaalmatten snel leveren doordat onze betonmat 6mm doorgaans uit voorraad geleverd kan worden. De betonmat 6mm verstevigd het beton en voorkomt zo veel mogelijk scheuren in de betonnen vloer. 

H. van de Riet bouwstaal is gespecialiseerd in alles wat betrekking heeft tot bouwstaal. Zo kunnen we vlakke netten leveren, netten buigen in elke gewenste vorm en kunnen we complete prefab elementen leveren. Deze kunnen we in standaard maten leveren of speciaal voor u op maat maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van betonmat 6mm? Neem dan contact met ons op.

betonmat 6mm

betonmat 6mm

Wapening in projecten - Betonmat 6mm

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Wij kunnen onze producten snel leveren doordat we deze doorgaans uit voorraad leveren. We kunnen dus vlakke netten leveren, maar ook netten buigen in elke gewenste vorm. Ten slotte kunnen we ook complete prefab elementen leveren. Dit kan in zowel standaardmaten als ook prefab elementen op maat.
Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en de daarbij behorende kennis betekent dat we u altijd kunnen voorzien van het passend advies. Heeft u vragen over betonmat 6mm? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Als u kiest voor H. van de Riet Bouwstaal, kiest u voor professionele ondersteuning en actueel MVO beleid. Mocht u benieuwd zijn wat we voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

betonmat 6mm

betonmat 6mm