Betonmat 8mm

Betonmat 8mm

Zoekt u een betonmat 8mm? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u een betonmat 8mm uitstekend gebruiken als bijvoorbeeld wapeningsstaal in een fundering. Doordat het betonstaal een doorsnede heeft van 8mm zorgt dat voor een stevig en solide geheel. Bovendien kunt u uw betonmat 8mm ook in alle gewenste vormen laten buigen. Daardoor kunt u niet alleen een betonmat gebruiken voor vlakke gedeelten. Wanneer u begeleiding bij uw project wilt staan onze wapeningsengineers voor u klaar. Wij kunnen uw project begeleiden van A tot Z. Bovendien kunt u ook contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V. voor meer informatie over een van onze producten.

betonmat 8mm

betonmat 8mm

Wapening in projecten - Betonmat 8mm

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Zo beschikken we over verschillende bouwmatten. Bouwmatten zijn cruciaal in betonconstructies omdat ze scheurvorming voorkomen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten, zoals betonmat 8mm, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden, over bijvoorbeeld betonmat 8mm, kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Zo zie je tegenwoordig dat betonmatten ook gebruikt worden voor tuinafscheidingen. Betonmatten worden dus niet meer uitsluitend gebruikt voor het versterken van het beton. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Betonmat 8mm | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!