Betonmat gegalvaniseerd

Betonmat gegalvaniseerd

Zoekt u naar een betonmat gegalvaniseerd? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod bouwstaal. Niet alleen kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. u een betonmat gegalvaniseerd rechtstreeks vanuit eigen voorraad leveren, maar ook is het mogelijk om uw betonmat gegalvaniseerd te bewerken door middel van buigen. 

Daardoor kunt u een betonmat gegalvaniseerd toepassen in vrijwel ieder project. Daardoor is H. van de Riet Bouwstaal B.V. uw bouwstaal specialist. Wanneer u meer informatie wilt over bijvoorbeeld een betonmat gegalvaniseerd kunt u daarvoor gerust contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonmat gegalvaniseerd

Waarom kiezen voor een betonmat gegalvaniseerd?

Het kiezen voor een betonmat gegalvaniseerd biedt meerdere voordelen, vooral wanneer duurzaamheid, levensduur en corrosieweerstand belangrijke rollen zijn in uw bouwproject. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom u kunt kiezen voor een betonmat gegalvaniseerd: 

  1. Lange levensduur: Door de hoge weerstand tegen corrosie hebben gegalvaniseerde betonmatten een langere levensduur in vergelijking met niet-gegalvaniseerde matten. Dit vermindert de behoefte aan onderhoud en vervanging op lange termijn, wat economische voordelen oplevert. 
  2. Duurzaamheid: De duurzaamheid van gegalvaniseerde betonmatten draagt bij aan de structurele integriteit van de betonconstructie. Dit zorgt voor veiligere constructies die bestand zijn tegen de tijd en omgevingsfactoren. 
  3. Milieuvriendelijk: Galvanisatie is een milieuvriendelijk proces waarbij weinig tot geen afval wordt geproduceerd. Bovendien draagt de lange levensduur van gegalvaniseerde producten bij aan duurzaamheid door de behoefte aan vervangingsmaterialen te verminderen.
  4. Kostenbesparing op lange termijn: Hoewel de betonmat gegalvaniseerd duurder is dan een niet gegalvaniseerde betonmat, bespaar je op lange termijn geld qua onderhoudskosten. Gegalvaniseerde betonmatten zijn voorzien van een beschermende zinklaag die de staalwapening beschermt tegen corrosie. Deze zinklaag fungeert als een barrière en als een opofferingsanode, waardoor de levensduur van de betonconstructie aanzienlijk wordt verlengd.

Betonmat gegalvaniseerd

Wapening in projecten - Betonmat gegalvaniseerd

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonmat gegalvaniseerd | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal
Betonmat gegalvaniseerd | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal