Betonmat schutting

Betonmat schutting

Bent u op zoek naar een betonmat schutting? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo is het mogelijk dat u als hovenier of wellicht tuin architect een betonmat schutting wilt toevoegen aan uw ontwerp. Doordat H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin diverse soorten bouwstaal is er veel mogelijk. 

Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. bijvoorbeeld over diverse afmetingen gegalvaniseerd bouwstaal. Bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor een betonmat schutting. Niet alleen kunt u diverse afmetingen bij ons verkrijgen, maar ook biedt H. van de Riet Bouwstaal B.V. de mogelijkheid om uw bouwstaal te vormen door middel van buigen. Op deze manier kan vrijwel iedere gewenste vorm worden bereikt. Wanneer u meer informatie wilt over een betonmat schutting kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonmat schutting

Betonmat schutting

Wapening in projecten - Betonmat schutting

Naast het rechtstreeks leveren van onze voorraadnetten, zijn we sterk betrokken  bij het faciliteren van wapening voor verschillende projecten. Onze betrokkenheid reikt verder dan alleen de levering. Vanaf de voorbereidingsfase zijn wij nauw betrokken bij deze projecten, en vaak nemen we zelfs het voortouw door een wapeningsplan op te stellen. 

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een betonmat schutting? Betonmatten zijn tegenwoordig namelijk erg populair als tuinafscheiding. Ook worden betonmatten vanzelfsprekend gebruikt om het beton te verstevigen. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Betonmat schutting | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal