Betonmat staalmat

Betonmat staalmat

Een betonmat staalmat wordt gebruikt in betonconstructies om de sterkte en duurzaamheid van het beton te verbeteren. Met behulp van een betonmat staalmat hecht de beton om de betonmat staalmat, waardoor het beton geen kans krijgt om te scheuren of te breken. Een betonmat staalmat wordt niet alleen gebruikt voor betonnenvloeren, maar ook voor allerlei andere projecten. Denk hierbij aan: funderingen, wegen, trottoirs, en wanden. 

Wanneer u zoekt naar een betonmat staalmat bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Door middel van een betonmat staalmat kunt u zorgen voor een ijzersterke versteviging van wanden en vloeren. Zo zorgt een combinatie van een betonmat én beton voor een ijzersterk geheel.

betonmat staalmat

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonmat staalmat

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Vanuit onze voorraad kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. uw betonmat staalmat leveren. Wanneer u speciale wensen heeft voor uw betonmat kunt u daarvoor contact opnemen met onze adviseurs. Samen met u gaan wij dan kijken naar alle mogelijke opties voor uw bouwtraject. Ook voor meer informatie over onze betonmat staalmat kunt u ons contacten.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen.

Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!