Betonmatten 10×10

Betonmatten 10×10

H. Van de Riet Bouwstaal is de specialist in betonmatten 10×10. We beschikken over vele betonmatten waaronder betonmatten 10×10. Wij leveren de betonmatten doorgaans uit voorraad waardoor deze snel geleverd kunnen worden. De betonmatten 10×10 zorgen voor een uitstekende wapening waarna de betonvloer gestort kan worden. Dankzij de betonmatten 10×10 wordt de betonnen vloer versterkt en is het in staat trekkrachten op te vangen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We helpen u dan graag verder.

betonmatten 10x10

betonmatten 10x10

Wapening in projecten - Betonmatten 10x10

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Wij kunnen onze producten snel leveren doordat we alle handelsnetten doorgaans uit voorraad leveren. We kunnen dus vlakke netten leveren, maar ook netten buigen in elke gewenste vorm. Ten slotte kunnen we ook complete prefab elementen leveren. Dit kan in zowel standaardmaten als ook prefab elementen op maat.
Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en de daarbij behorende kennis betekent dat we u altijd kunnen voorzien van het passend advies. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Als u kiest voor H. van de Riet Bouwstaal, kiest u voor professionele ondersteuning en actueel MVO beleid. Mocht u benieuwd zijn wat we voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

betonmatten 10x10

betonmatten 10x10