Betonmatten 15×15

Betonmatten 15×15

Betonmatten 15×15 worden voornamelijk gebruikt om uw betonnen vloer of muur te verstevigen. Het is dan wel cruciaal dat de betonmatten 15×15 goed worden verwerkt in bijvoorbeeld de vloer. Wanneer de betonmatten 15×15 niet op de juiste manier geplaatst worden, kunnen de betonmatten 15×15 niet optimaal benut worden en wordt de veiligheid dus niet verhoogd. Het is dus belangrijk dat de betonmatten op de juiste manieren geplaatst worden, zodat het beton zich kan uitharden en de juiste stevigheid heeft. 

Wanneer je dus niet zeker weet of hoe de betonmatten verwerkt moeten worden, kun je altijd contact opnemen met ons. We helpen u natuurlijk graag verder! Onze betonmatten zijn geproduceerd volgens de KOMO-eisen. Zo bent u bij ons gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Betonmatten 15x15

Bouwstaalmat 15x15

Wapening in projecten - Betonmatten 15x15

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassen wapeningsnetten

Onze wapeningsnetten worden vaak gebruikt ter versteviging van het beton. Ook worden ze steeds vaker gebruikt als afscheiding voor uw tuin. Wanneer u de wapeningsnetten gebruikt voor de wapening in fundering is het belangrijk dat deze juist geplaatst worden. Hoeveel wapeningsnetten u nodig heeft voor de wapening in de fundering is afhankelijk van de situatie. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de vloerdikte of er 1 laag of 2 lagen wapeningsnetten moeten worden aangebracht. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten passend zijn voor uw betonvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

We willen u namelijk graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten besteld. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over onze betonmatten 15×15? Neem dan gerust contact op met ons.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar betonmatten 15×15? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van betonmatten 15×15 of andere betonmatten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Betonmatten 15x15

Beton mat 15x15