Betonmatten 8mm

Betonmatten 8mm

Bent u op zoek naar betonmatten 8mm? Dan bent u bij H. van de Riet aan hét juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan bouwstaal, waaronder ook betonmatten 8mm. Niet alleen beschikken we over de betonmatten 8mm, maar ook nog veel meer maten. Dit komt, doordat we ze op maat kunnen maken. De betonmatten 8mm zorgen ervoor dat scheuren voorkomen worden en dat het beton nog sterker wordt, zodat het niet kan knappen, wanneer er veel druk op komt te staan. 

Zoals gezegd beschikken we over andere betonmatten dan alleen de betonmatten 8mm. Deze kunnen wij daarbij ook uit voorraad leveren. Bekijk onze website voor alle producten. Heeft u vragen over betonmatten 8mm? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze medewerkers.

Betonmatten 8mm

Betonmatten 8mm

Wapening in projecten - Betonmatten 8mm

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal is uw specialist in wapeningsnetten, prefab elementen en alles wat te maken heeft met bouwstaal. Zo beschikken we over staal wat geschikt is voor vrijwel elk mogelijke toepassing. Denk hierbij aan wanden, vloeren en funderingen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Daarbij kunnen we vrijwel alle handelsnetten leveren uit voorraad. Onze jarenlange ervaring en de daarbij behorende kennis betekent dat we u altijd kunnen voorzien van het passend advies. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Als u kiest voor H. van de Riet Bouwstaal, kiest u voor professionele ondersteuning en actueel MVO beleid. Mocht u benieuwd zijn wat we voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

betonmatten 8mm

Betonmatten 8mm

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!