Betonmatten op maat

Betonmatten op maat

Wanneer u op zoek bent naar betonmatten op maat, bent u bij H. van de Riet bouwstaal aan het juiste adres. We zijn de specialist op het gebied van betonmatten en kunnen dan ook de betonmatten op maat leveren. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van standaard betonmatten die u zelf op maat dient te maken.

Wanneer de betonmatten op maat geleverd worden hoeven deze dus niet op de bouwplaats nog eens bewerkt te worden. Deze voldoen namelijk al aan de vereisten van het project en kunnen dus direct geplaatst worden. Doordat de betonmatten niet bewerkt hoeven te worden, scheelt dit enorm veel tijd waardoor het bouwproces versneld wordt.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor de levering van betonmatten op maat.

Betonmatten op maat

Bouwstaalmatten

Wapening in projecten - Betonmatten op maat

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassen van betonmatten op maat

Onze betonmatten op maat worden gebruikt te verstevigen van betonnen vloeren of wanden. Doordat we de betonmatten op maat kunnen leveren, kunnen ze eenvoudig direct geplaatst worden. Het is echter wel van groot belang dat de betonmatten op een juiste manier geplaatst worden. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om te weten hoeveel betonmatten u nodig heeft. Voor advies over het toepassen van onze betonmatten kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

We willen u bijvoorbeeld graag helpen met het bepalen van de juiste hoeveelheid wapeningsnetten. Zo voorkomt u dat u te veel of misschien wel juist te weinig wapeningsnetten geleverd krijgt. Misschien is het echter nog wel belangrijker dat u zeker weet dat u de wapeningsnetten op een goede manier worden toegepast. Heeft u informatie nodig over onze betonmatten op maat? Neem dan gerust contact op met ons.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar betonijzermatten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u niet zeker welke wapeningsnetten voor uw situatie de juiste zijn? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van bouwstaalmatten 5000×2000? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Betonmatten

Betonmatten op maat