Betonmatten te koop

Betonmatten te koop

Bent u op zoek naar betonmatten te koop? Daarvoor bent u bij dé specialist aan hét juiste adres. H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin diverste betonmatten. Zoekt u naar betonmatten te koop? Daarvoor beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over voldoende mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. verschillende afmetingen verkrijgen van onze matten. Maar ook is er voldoende variatie in sterkte en afwerking. 

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gegalvaniseerde variant. Maar ook kunt u kiezen om uw mat te buigen. Bijvoorbeeld wanneer u een stevige constructie wilt maken. Kortom, voor betonmatten te koop zijn de mogelijkheden oneindig groot. Wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonmatten te koop

Betonmatten te koop

Wapening in projecten - Betonmatten te koop

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Betonmatten te koop | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal