Betonnetten 6 mm

Betonnetten 6 mm

Zoekt u naar betonnetten 6 mm? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Niet alleen kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. zich dé bouwstaal specialist noemen. Maar ook beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod van waaruit direct aan u geleverd kan worden. Zo kunt u eenvoudig en vlot uw betonnetten 6 mm verkrijgen bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. 

Bijvoorbeeld kunt u betonnetten 6 mm toepassen als wapening in uw fundering. Wanneer uw bouwplan beschikt over vormen welke gefundeerd moeten worden is dit voor H. van de Riet Bouwstaal B.V. geen probleem. Ook kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. uw betonnetten 6 mm vormen door middel van buigen. Daardoor kan vrijwel iedere vorm worden gewapend. Wanneer u meer informatie wilt over betonnetten 6 mm kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonnetten 6 mm

Betonnetten 6 mm

Wapening in projecten - Betonnetten 6 mm

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Betonnetten 6 mm | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!