Betonnetten 8 mm te koop

Betonnetten 8 mm te koop

Bent u op zoek naar betonnetten 8 mm te koop? Daarvoor bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo worden onze producten rechtstreeks vanuit onze eigen voorraad aan u geleverd. Daardoor biedt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. dé basis voor bouwers. Door middel van betonnetten 8 mm te koop zorgt u voor versteviging van bijvoorbeeld uw fundering. 

Daarnaast zijn betonnetten 8mm voorzien van voordelen zoals geen laslengte, waardoor ook een materiaalbesparing ontstaat. Ook is er geen opeenstapeling van ijzer op een hoek. Als laatste voldoen alle betonnetten 8 mm aan de gestelde tilnormen. Wanneer u meer informatie wilt over onze betonnetten 8 mm te koop, kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij voorzien u daarop van passend advies voor uw project.

Betonnetten 8 mm te koop

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonnetten 8 mm te koop

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

We hebben dus betonnetten 8 mm te koop. Deze kunnen we rechtstreeks leveren uit voorraad. De betonnetten zorgen voor versteviging in het beton en voorkomen scheurvorming. Heeft u vragen over de betonnetten 8 mm te koop? Neem dan contact op met ons!

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Betonnetten

Wapeningsnetten