Betonnetten afmetingen

Betonnetten afmetingen

Betonnetten, ook bekend als wapeningsnetten of wapeningsmatten, zijn verkrijgbaar in standaardafmetingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende bouwprojecten. De afmetingen kunnen variëren afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen ze op maat voor u klaar maken. Maar er zijn ook algemeen erkende standaarden die we vaak gebruiken in de bouwindustrie. 

Het is belangrijk om op te merken dat naast de standaardafmetingen, betonnetten op maat gemaakt kunnen worden bij ons om aan specifieke eisen van een project te voldoen. De keuze voor de grootte en specificaties van betonnetten moet worden gebaseerd op de technische vereisten van het bouwontwerp, inclusief de verwachte belastingen en de omgevingsfactoren waaraan de constructie zal worden blootgesteld. Wij raden het aan om direct contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen bij de juiste specificaties voor betonwapening.

 

betonnetten afmetingen

betonnetten afmetingen

Betonnetten afmetingen verkrijgbaar

Bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikken we over verschillende betonnetten afmetingen voor iedere project. Wij houden ons bezig vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Vanuit onze grotendeels overdekte opslag kunnen wij u alle betonnetten uit voorraad leveren, dus ook alle betonnetten afmetingen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. 

Wanneer u zoekt naar betonnetten afmetingen zoekt u naar alle waarschijnlijkheid naar een manier om uw betonvloer of fundering te verstevigen. Door middel van betonnetten afmetingen kunt u zorgen voor deze extra versteviging. Niet alleen is uw vloer of fundering daardoor buigzamer. Maar ook brengt het voordelen als extra stevigheid met zich mee. Kortom, een betonmat biedt vele voordelen. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld maatvoeringen of sterktes? Dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonnetten afmetingen

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!