Betonnetten gegalvaniseerd te koop

Betonnetten gegalvaniseerd te koop

Wanneer u zoekt naar betonnetten gegalvaniseerd te koop bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. over een uitgebreid aanbod met daarin vele soorten bouwstaal. Door middel van betonnetten gegalvaniseerd te koop kan u zorgen voor een versteviging in bijvoorbeeld vloeren of wanden. Bovendien kan u gegalvaniseerde betonnetten verwerken als bijvoorbeeld een afscheiding in tuinen. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over betonnetten verbinden kan u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Daarnaast kan u ook direct alle mogelijkheden bekijken op onze website. 

Betonnetten gegalvaniseerd te koop

Wat zijn gegalvaniseerde betonnetten?

Gegalvaniseerde betonnetten zijn metalen wapeningsnetten die gebruikt worden in de bouw om beton te versterken. Deze netten bestaan uit met elkaar verbonden stalen staven of draden, die een raster vormen. Het unieke aan gegalvaniseerde betonnetten is de behandeling die ze ondergaan: Ze worden gegalvaniseerd, wat inhoudt dat ze een beschermende zinklaag krijgen. 

Deze zinklaag wordt aangebracht om de stalen netten te beschermen tegen corrosie, wat de levensduur van het beton waarin ze worden gebruikt aanzienlijk kan verlengen. Corrosie van het staal in beton is een veelvoorkomend probleem dat de structuur kan verzwakken en uiteindelijk kan leiden tot betonrot. Door het staal te galvaniseren, wordt het beschermd tegen de schadelijke effecten van vocht en zouten, die vaak aanwezig zijn in bouwomgevingen.

Gegalvaniseerde betonnetten worden vaak gebruikt in toepassingen waar extra weerstand tegen corrosie nodig is, zoals in kunstgebieden, bij wegenbouw en in infrastructuurprojecten waar de constructies blootgesteld zijn aan agressieve milieu-invloeden. Ze bieden een effectieve oplossing om de duurzaamheid en veiligheid van betonconstructies te verhogen. 

 

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Betonnetten gegalvaniseerd te koop

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!