Betonnetten maten

Betonnetten maten

Zoekt u naar alle betonnetten maten? Bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. bent u aan hét juiste adres. Zo beschikt dé bouwstaal specialist over een ruime voorraad. Vanwaaruit vrijwel direct aan u geleverd kan worden. Door middel van betonnetten maten kan u zorgen voor een extra versteviging van bijvoorbeeld een fundering. Zo bieden betonnetten maten vele mogelijkheden voor de versteviging van bijvoorbeeld uw fundering. Niet alleen verstevigt u daarmee een bouwproject. Maar ook zorgt het ervoor dat uw fundering flexibel kan meebewegen zonder dat er schade ontstaat. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van betonnetten maten kunt u daarvoor contact opnemen met de adviseurs van H. Van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonnetten maten

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Betonnetten maten

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Betonnetten maten | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal
Betonnetten maten | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal