Betonnetten met kleine mazen

Betonnetten met kleine mazen

Zoekt u naar betonnetten met kleine mazen? Daarvoor bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo is H. Van de Riet Bouwstaal B.V. dé specialist in betonstaal. Ook worden betonnetten met kleine mazen rechtstreeks vanuit onze eigen voorraad aan u geleverd. Daardoor hoeft uw bouwtraject geen vertraging op te lopen. Vanuit het assortiment van H. Van de Riet Bouwstaal B.V. kunnen diverse soorten betonnetten aan u worden geleverd. Daardoor is er voor vrijwel iedere toepassing een geschikte variant te vinden. Wanneer u advies wilt over de mogelijkheden voor betonnetten met kleine mazen kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs.

betonnetten met kleine mazen

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonnetten met kleine mazen

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!