Betonnetten soorten

Betonnetten soorten

Wanneer u zoekt naar betonnetten soorten bent u bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. over diverse betonnetten soorten. Door middel van diverse betonnetten kan u een versteviging aanbrengen aanbrengen in vloeren en wanden. Niet alleen beschikt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod. Maar ook kunnen diverse betonnetten soorten direct vanuit eigen voorraad worden geleverd. Daardoor kan u onze producten van hoge kwaliteit vlot ontvangen. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de beschikbare betonnetten bij H. Van de Riet Bouwstaal B.V. kan u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Daarnaast kan u ook direct alle mogelijkheden bekijken op onze website. 

Betonnetten soorten

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Betonnetten soorten

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!