Betonnetten welke dikte?

Betonnetten welke dikte?

Bent u op zoek naar betonnetten welke dikte u moet kiezen voor uw project? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Wij beschikken over alle diktes betonnetten die u nodig heeft voor uw project. Neem gemakkelijk contact met ons op, zodat wij u gemakkelijk kunnen vertellen welke dikte u nodig heeft voor uw project. Daarnaast kunnen wij deze gemakkelijk voor u op maat maken. Zo beschikt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod vanwaaruit wij vele soorten bouwstaal direct kunnen leveren. 

Er zijn veel regels en wetten verbonden aan het gebruik van beton en de betonnetten welke dikte u moet gebruiken. Wij helpen u met passend advies voor uw betonnetten welke dikte. Doordat de dikte van de betonnetten zorgen voor de versteviging van uw fundering of wanden is het van belang dat u de juiste soort voor uw bouwproject gebruikt. Zoals gezegd kunt u gerust contact opnemen met ons voor meer informatie.

betonnetten welke dikte

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonnetten welke dikte

Betonnetten welke dikte in projecten?

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!