Betonnetten

Wanneer u zoekt naar betonnetten bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan het juiste adres. Zo zijn betonnetten een essentiële toevoeging aan uw wanden of vloeren. Daardoor krijgt u een stevig geheel waarop u kunt vertrouwen. Bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunt u verschillende betonnetten verkrijgen. Zo bestaan er verschillende maten, soorten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld zit er bij betonnetten verschil in dikte van staven, lengtes van matten en afwerking. Doordat H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikt over een ruime voorraad kunnen vele soorten betonnetten vanuit eigen voorraad geleverd worden. Met zelflossers kunnen de benodigde betonnetten voor uw project op locatie worden gelost. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van betonnetten bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

betonnetten

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

betonnetten

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!