Betonstaal staven

Kwaliteit betonstaal staven

Bent u op zoek naar betonstaal staven? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod bouwstaal. Daardoor is H. van de Riet Bouwstaal B.V. dé specialist op het gebied van bouwstaal die u zoekt. Door middel van betonstaal staven kunt u zorgen voor een gewapende fundering. Maar ook kunt u betonstaal staven gebruiken voor meer doeleinden. Kortom, het toepassen van betonstaal staven is vrijwel oneindig. Wanneer u meer informatie wilt over alle beschikbare betonstaal staven kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonstaal staven

Opgestapelde betonstaal staven

Wat zijn betonstaal staven?

Betonstaal staven, vaak aangeduid als wapeningsstaven of kortweg wapening, zijn stalen staven die gebruikt worden om betonconstructies te versterken. Beton heeft van nature een hoge druksterkte maar een relatief lage treksterkte. De wapeningsstaven compenseren deze beperking door de treksterkte van de constuctie aanzienlijk te verhogen. 

Deze staven zijn gemaakt van koolstofstaal en worden bij ons geproduceerd in verschillende diameters en lengtes, afhankelijk van de eisen van het bouwproject. De ribbels of deuken helpen om een betere hechting met het beton te krijgen, zodat de staven en het beton samen kunnen werken om belastingen te dragen. 

Betonstaal staven worden gebruikt in een breed scala aan betonconstructies, zoals gebouwen, bruggen, wegen en dammen. Ze worden geplaatst in de vormen waar het beton wordt gestort, en zodra het beton is uitgehard, werken de staven samen met het beton om een materiaal te vormen dat sterk is in zowel druk als trek. 

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Betonstaal staven op locatie gelegd

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden over betonstaal staven. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over betonstaal staven kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal staven leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Betonstaal staven

Betonstaal staven

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!