Betonstaal

Betonstaal

Zoekt u naar betonstaal? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo kunt u met de juiste betonstaal een zeer solide fundering maken. Daardoor zal uw project als een huis blijven staan. Bovendien kunt u door middel van voorgevormd betonstaal zorgen voor allerlei vormen in uw project of fundering. Ook hiervoor bent u bij H. van de Riet bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Daardoor is H. van de Riet Bouwstaal B.V. hét adres voor aannemers en uitvoerders van een bouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw betonstaal in uw project? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bekijk alle mogelijkheden online.

betonstaal

betonstaal

Wapening in projecten - Betonstaal

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal, zoals betonstaal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Betonstaal zorgt er dan ook voor dat het beton verstevigd wordt. Het is belangrijk dat de wapening goed bestand moet zijn tegen trekkrachten. Vandaar dat vaak de keuze wordt gemaakt voor betonstaal. Dankzij betonstaal kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. 

Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden over betonstaal. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. 

Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over betonstaal, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Betonstaal

Betonstaal