Bouwmat

Bouwmat

Bent u op zoek naar kwalitatief goede bouwmat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de specialist in alles wat met bouwstaal te maken heeft, dus ook bouwmat. De bouwmatten, ook wel bouwstaalmat of wapeningsstaal genoemd, worden gebruikt om het beton te versterken in bijvoorbeeld in betonnen vloer. Echter zie je tegenwoordig ook steeds meer dat deze worden gebruikt ter afscheiding van uw tuin. 

H. van de Riet bouwstaal beschikt over een groot en tevens divers aanbod van bouwmatten. Elke bouwmat heeft zijn eigen kenmerken en zijn voor diverse toepassingen geschikt. Wij kunnen daarbij al onze bouwmatten rechtstreeks leveren uit voorraad. We kunnen onze bouwmatten dus spoedig leveren voor een voordelige prijs. Voor welke toepassing u de bouwmat ook gebruikt, bij ons koopt u kwalitatief hoogstaand kwaliteit. Heeft u vragen wat we voor u kunnen betekenen op het vlak van een goede bouwmat? Neem dan contact met ons op.

Bouwmat

Bouwmat

Wapening in projecten - Bouwmat

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Bouwmat bij H. van de Riet Bouwstaal

Bij H. van de Riet Bouwstaal koop je uitsluitend hoogwaardige kwaliteit bouwstaalmatten. Een bouwstaalmat is dus cruciaal voor de wapening in betonconstructies. Denk hierbij aan de wapening van vloeren, wanden, kolommen of funderingen. Door bouwmatten te plaatsen, in bijvoorbeeld een betonnen vloer, wordt het beton verstevigd en wordt scheurvorming voorkomen. 

Heeft u vragen over welke bouwmat het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod bouwmatten en kunnen deze rechtstreeks leveren uit voorraad. We staan garant voor een goede en spoedige service. Naast onze voordelige prijzen kunnen we dan ook onze bouwstaalmatten spoedig leveren. Let op: We leveren niet aan particulieren. Onze bouwstaalmatten zijn dus uitsluitend af te nemen als zakelijke klant. Heeft u vragen over het afnemen van bouwstaalmatten? Neem via onderstaande knop gerust contact op.

 

Meer dan alleen staal

H. van de Riet bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar bouwmat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarbij voeren wij actueel MVO beleid om te verzekeren dat er verantwoord te werk wordt gegaan. Ook kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden, maar ook leveren we vanzelfsprekend standaardmaten. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bouwmat

Bouwmat