Bouwmatten

Bouwmatten

Wanneer u bouwmatten verwerkt in uw betonconstructie, creëert u wapeningsbeton. Hierdoor zal uw betonconstructie niet scheuren of zelfs knappen. Bent u op zoek naar bouwmatten voor een project? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Bouwmatten zijn matten gemaakt van wapeningsstaal. Deze matten zijn speciaal gemaakt om de stevigheid van het beton te verbeteren. Wanneer er geen bouwmatten worden gebruikt kan het beton gaan scheuren of zelfs knappen en instorten.

Zo kunt u bouwmatten gebruiken voor versteviging van uw wanden of vloeren. Door middel van een stevige fundering zorgt u voor een goede basis van uw bouwproject. Doordat H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikt over een ruim en uitgebreid assortiment aan bouwmatten, kunt u voor vrijwel ieder klus een geschikt materiaal vinden.

Zoals gezegd zorgen bouwmatten voor een versteviging van de basis van uw project. Daardoor staat uw bouw als een huis! Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden van onze verschillende producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V. Zo kunnen onze adviseurs u vrijblijvend voorzien van passende informatie over alle mogelijkheden voor uw bouwproject.

bouwmatten

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

bouwmatten

Wapening in projecten - Bouwmatten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden over bouwmatten. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Meer dan alleen staal​

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over bouwmatten kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Betonnetten leggen

Betonnetten leggen

Let op: Geen verkoop aan particulieren!