Bouwstaalmat 6 mm

Bouwstaalmat 6 mm

Zoekt u naar een bouwstaalmat 6 mm? Daarvoor bent u bij dé bouwstaal specialist aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod welke direct vanuit eigen voorraad geleverd kan worden. Bijvoorbeeld ook een bouwstaalmat 6 mm. Niet alleen kunt u een bouwstaalmat 6 mm gebruiken als wapening in uw fundering. 

Wapening in uw beton is van essentieel belang en er zijn veel wetten en regels verbonden aan het gebruik van de juiste bouwstaalmatten. Bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunnen wij u alles vertellen en adviseren in de te nemen keuzes over uw bouwstaalmat 6 mm of misschien wel andere bouwstaalmatten die u nodig heeft. 

Het is ook mogelijk om een bouwstaalmat 6 mm te gebruiken als bijvoorbeeld een duurzame tuinafrastering. Kortom de toepassingsmogelijkheden van een bouwstaalmat 6 mm zijn oneindig groot. Wanneer u meer informatie wilt over een bouwstaalmat 6 mm kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Bouwstaalmat 6 mm

Bouwstaalmat 6 mm

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal, zoals bouwstaalmat 6 mm. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Bouwstaalmat 6 mm

Bouwstaalmat 6 mm