Bouwstaalmat 6mm

Bouwstaalmat 6mm

Bent u op zoek naar een bouwstaalmat 6mm? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruime en uitgebreide voorraad met daarin diverse soorten bouwstaalmatten, zo ook voor een bouwstaalmat 6mm. Niet alleen kunt u een bouwstaalmat 6mm gebruiken als wapening in uw fundering of vloer. Maar ook biedt een bouwstaalmat 6mm meer mogelijkheden.

Wanneer u bouwstaalmat 6mm gebruikt samen met beton, zal het beton niet gaan scheuren of breken. Dit is van essentieel belang wanneer u bijvoorbeeld een gebouw aan het bouwen bent of een woning. Denk aan bepaalde draagmuren, maar vooral de vloeren.

Hierbij kunt u denken aan een tuinscherm voor een groene afscheiding  in uw tuin. Verder is het ook mogelijk om uw bouwstaal te bewerken. Hierbij kunt u denken aan vormen door middel van buigen. Daardoor kan vrijwel iedere gewenste vorm worden bereikt. Wanneer u meer informatie wilt over bouwstaalmat 6mm kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Bouwstaalmat 6mm

Bouwstaalmat 6mm

Wapening in projecten - Bouwstaalmat 6mm

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van bijvoorbeeld bouwstaalmat 6mm wordt stevigheid gecreëerd en scheurvorming vermeden. Echter worden bouwstaalmatten ook steeds vaker gebruikt in de tuin ten behoeve van de afscheiding. Zo kunnen bouwstaalmatten voor verschillende bestemmingen gebruikt worden. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden over bouwstaalmat 6mm. 

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over bouwstaalmat kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Bouwstaalmat 6mm

Bouwstaalmat 6mm