Bouwstaalmat 8 mm 150×150

Bent u op zoek naar bouwstaalmat 8 mm 150×150? Daarvoor ben t u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin diverse soorten bouwstaal. Zo ook bouwstaalmat 8 mm 150×150. Niet alleen kunt u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. diverse afmetingen of diktes bouwstaal verkrijgen. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw bouwstaalmat 8 mm 150×150 te vormen door middel van buigen. Daardoor kan vrijwel ieder gewenst resultaat worden bereikt. Bovendien kunnen vrijwel alle soorten bouwstaal rechtstreeks vanuit eigen voorraad worden geleverd. Daardoor kunt u als aannemer, vlechter of bouwgroothandel direct aan de slag. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen net H. van de Riet Bouwstaal B.V.

bouwstaalmat 8 mm 150x150

bouwstaalmat 8 mm 150x150

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.