Bouwstaalmat gegalvaniseerd

Zoekt u naar bouwstaalmat gegalvaniseerd? Ook daarvoor bent u bij  H. van de Riet Bouwstaal B.V aan hét juiste adres. Zo beschikt  H. van de Riet Bouwstaal B.V over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin diverse bouwstaalmatten. Zo ook bouwstaalmat gegalvaniseerd. Niet alleen kunt u  bouwstaalmatten gegalvaniseerd gebruiken voor uw bouwproject. Maar ook is het mogelijk om een bouwstaalmat gegalvaniseerd te gebruiken als erf afscheiding zoals bijvoorbeeld een tuinafscheiding. Doordat u als bouwmaterialenhandelaar of aannemer zoekt naar kwalitatief hoogwaardige materialen bent u bij  H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Wenst u meer informatie over onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met  H. van de Riet Bouwstaal B.V.

bouwstaalmat gegalvaniseerd

bouwstaalmat gegalvaniseerd

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.