Bouwstaalmat verzinkt

Zoekt u naar bouwstaalmat verzinkt? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan het juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een uitgebreid aanbod met daarin diverse soorten bouwstaal. Bijvoorbeeld ook een bouwstaalmat verzinkt. Zo kunt een bouwstaalmat verzinkt gebruiken voor een zeer divers aantal doeleinden. Hierbij kunt u denken aan zowel afrastering van tuin of perk. Maar ook kunt u een bouwstaalmat uitstekend gebruiken voor wapening in uw fundering. Kortom, voor bijvoorbeeld een hovenier als ook voor de bouwspecialist beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over gepaste oplossingen. Wanneer u meer informatie wilt over een bouwstaalmat verzinkt kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Bouwstaalmat verzinkt

Bouwstaalmat verzinkt

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.