Bouwstaalmat

Bouwstaalmat

Een bouwstaalmat kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt de bouwstaalmat uiteraard gebruiken voor in de bouwsector, maar ook voor bijvoorbeeld een tuinafscheiding. Wilt u een bouwstaalmat gebruiken om het te verbinden in betonconstructies, maar zoekt u de geschikte afmetingen voor uw project? Wij kunnen alle gewenste vormen en maten voor u leveren. 

Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim aanbod welke rechtstreeks vanuit voorraad kan wordt geleverd. Niet alleen kunt u een bouwstaalmat gebruiken ter versteviging van uw fundering. Maar ook dient een bouwstaalmat ter versteviging van uw betonelement. Zo kunt u als aannemer of uitvoerder van een bouw uw bouwtraject veilig starten. Wanneer u meer informatie wilt voor bouwstaalmat voor uw project kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V. 

bouwstaalmat

bouwstaalmat

Wapening in projecten - Bouwstaalmat

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Toepassing bouwstaalmat

Bouwstaalmatten kunnen op meerdere manieren verwerkt worden. In eerste instantie kunnen bouwstaalmatten verwerkt worden in bijvoorbeeld een betonnen vloer. Door wapeningsstaal aan te brengen in de betonnen constructie is het beter bestand tegen trekkrachten. Door bouwstaalmatten toe te voegen, verstevigt u dus het beton. Wanneer bouwstaalmatten toegevoegd worden zijn bepaalde aspecten belangrijk om te weten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de afmetingen van de wapeningsnetten juist zijn. Controleer dus ook de lengte breedte en dikte van de wapeningsnetten voordat u deze gaat gebruiken. 

Wanneer u hulp nodig hebt bij het bepalen van de juiste bouwstaalmatten, kunt u altijd om advies vragen bij onze specialisten. Ook voor vragen over het gebruik en toepassen van de bouwstaalmatten kunt u altijd contact opnemen. Wilt u meer weten over het gebruik van onze bouwstaalmatten? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen met ons!

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden over bouwstaalmat. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over bouwstaalmat kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

Bouwstaalmat

Bouwstaalmat