Bouwstaalmatten 300x200cm

Bouwstaalmatten 300x200cm

Bent u op zoek naar bouwstaalmatten 300x200cm? Dan bent u bij  H. van de Riet Bouwstaal B.V aan het juiste adres. Zo kunt u bouwstaal in verschillende afmetingen bij ons verkrijgen. Dus ook bijvoorbeeld de bouwstaalmatten 300x200cm. Daardoor kunt u grote stukken in een keer bedekken met wapeningsstaal. Bouwstaalmatten 300x200cm zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloerwapening. Tegenwoordig worden bouwstaalmatten in 99% van de betonconstructies toegepast. 

Controleer altijd goed of je de bouwstaalmatten wel op de goede manier toepast. Ook kunt u meerdere bouwstaalmatten 300x200cm koppelen met behulp van koppelstaven. Kortom, geen project is té groot met het gebruik van de bouwstaalmatten 300x200cm. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Ook wanneer je andere maten nodig hebt van de bouwstaalmatten kunt u ons gerust contacteren. Bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikken wij over een grote voorraad en kunnen alles voor u op maat maken. 

bouwstaalmatten 300x200cm op locatie

bouwstaalmatten 300x200cm gelegd op locatie met een bouwkraan.

Bouwstaalmatten 300x200cm in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Méér dan alleen staal

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over bouwstaalmatten 300x200cm, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

De basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren, zoals bouwstaalmatten 300x200cm. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal.

Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

bouwstaalmatten 300x200cm

bouwstaalmatten 300x200cm

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!