Bouwstaalmatten fundering

Bouwstaalmatten fundering

Bent u op zoek naar bouwstaalmatten fundering? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want H. van de Riet Bouwstaal beschikt namelijk over een ruim assortiment aan bouwstaalmatten fundering. Bouwstaalmatten worden veelal gebruikt voor de fundering. De bouwstaalmatten versterken namelijk het beton en zorgt ervoor de scheuren worden voorkomen. Tegenwoordig worden bouwstaalmatten fundering altijd toegepast. 

Echter kunt u bouwstaalmatten ook gebruiken voor een tuinafscheiding. Bouwstaalmatten hoeven dus niet alleen maar voor een fundering worden toegepast. Bent u benieuwd naar de de mogelijkheden op gebied van bouwstaalmatten fundering? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

bouwstaalmatten fundering

bouwstaalmatten fundering

Wapening in projecten - Bouwstaalmatten fundering

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal is uw specialist in wapeningsnetten, prefab elementen en alles wat te maken heeft met bouwstaal. Zo beschikken we over staal wat geschikt is voor vrijwel elk mogelijke toepassing. Denk hierbij aan wanden, vloeren en funderingen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en de daarbij behorende kennis betekent dat we u altijd kunnen voorzien van het passend advies over bijvoorbeeld bouwstaalmatten fundering.

Zo beschikt dé bouwstaal specialist over een ruim en uitgebreid aanbod met daarin diverse soorten bouwstaalmatten fundering. Door middel van een wapeningsstaal zorgt u voor een ijzersterke verbinding tussen uw beton en wapeningsnet. Zoals gezegd beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod. Vanuit dit aanbod kan direct worden geleverd. Wanneer u informatie wilt over de mogelijkheden van H. van de Riet Bouwstaal B.V. kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van adviezen en informatie over onze mogelijkheden.

bouwstaalmatten fundering

bouwstaalmatten fundering

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!