Bouwstaalnet

Zoekt u naar een bouwstaalnet? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Doordat H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod kunt u bij ons vele soorten bouwstaal vinden. Niet alleen kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. rechtstreeks bouwstaalnet vanuit eigen voorraad leveren. Maar ook beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over de middelen om uw bouwstaalnet te bewerken. Bijvoorbeeld wanneer u uw wapening wilt laten buigen om zo een solide geheel te vormen in een object. Kortom, H. van de Riet Bouwstaal B.V. is hét totaal adres voor uw bouwstaalnet voor u als aannemer, vlechter of bouwmaterialenhandelaar. Wanneer u informatie of advies wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Bouwstaalnet

Bouwstaalnet

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapeningshoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.