Bouwstaalnet

Bouwstaalnet

Zoekt u naar een bouwstaalnet? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Doordat H. van de Riet Bouwstaal B.V. beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod kunt u bij ons vele soorten bouwstaal vinden. Niet alleen kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. rechtstreeks bouwstaalnet vanuit eigen voorraad leveren. Maar ook beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over de middelen om uw bouwstaalnet te bewerken. Bijvoorbeeld wanneer u uw wapening wilt laten buigen om zo een solide geheel te vormen in een object.

Kortom, H. van de Riet Bouwstaal B.V. is hét totaal adres voor uw bouwstaalnet voor u als aannemer, vlechter of bouwmaterialenhandelaar. Wanneer u informatie of advies wilt over een bouwstaalnet, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Bouwstaalnet

Bouwstaalnet

Wat is een bouwstaalnet?

Een bouwstaalnet, ook bekend als wapeningsnet of betonstaalnet is een netwerk van stalen staven of draden die aan elkaar zijn gelast of gebonden om een raster te vormen. Deze netten worden gebruikt als wapening in betonconstructies om de treksterkte en duurzaamheid van het beton te verbeteren. Beton is van zichzelf sterk in het opvangen van drukkrachten, maar minder sterk in het weerstaan van trekkrachten. Door het gebruik van bouwstaalnetten binnenin betonconstructies, zoals vloeren, muren en funderingen kan beton beter trekkrachten weerstaan en wordt de kans op schueren aanzienlijk verminderd. 

Bouwstaalnetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de vereisten van het bouwproject. De specificaties van een bouwstaalnet, zoals de diameter van de staven, de maaswijdte en de afmetingen van het net, worden gekozen op basis van de belastingen en omstandigheden waaraan de betonconstructie zal worden blootgesteld. 

Deze netten zijn een essentieel onderdeel van moderne bouwtechnieken en dragen bij aan de veiligheid, duurzaamheid en levensduur van betonconstructies door het beton te helpen om zowel statische als dynamische belastingen te weerstaan. Het gebruik van bouwstaalnetten is een kosteneffectieve methode om de structurele integriteit van betonnen bouwwerken te verzekeren. 

Wapening in projecten - bouwstaalnet

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Bouwstaalnet

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal zoals bouwstaalnet. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm.

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over onze bouwstaalnetten, kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Ruim assortiment

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren zoals een bouwstaalnet. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Wij beschikken in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal.

Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over een bouwstaalnet,  kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website.

bouwstaalnet

bouwstaalnet

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!