Draadmat vloerverwarming

Draadmat vloerverwarming

Bent u op zoek naar de geschikte draadmat vloerverwarming? Deze kunnen wij voor u op maat maken. H. van de Riet Bouwstaal beschikt namelijk over een ruime collectie aan draadmatten die geschikt zijn voor vloerverwarming. Het is een veelgemaakte keuze om de vloerverwarming aan te leggen op de draadmatten. Wanneer u gebruikt maakt van de draadmat vloerverwarming brengt dat meerdere voordelen met zich mee.

Zo is het namelijk een goedkope optie om vervolgens de vloerverwarming aan te leggen. Daarbij kan de vloerverwarming relatief eenvoudig op de draadmatten geplaatst worden. Heeft u vragen over het gebruik van draadmat vloerverwarming of bent u geïnteresseerd in onze draadmat vloerverwarming? Neem dan contact met ons op! We helpen u dan graag verder.

Draadmat vloerverwarming

Draadmat vloerverwarming

Wapening in projecten - Draadmat vloerverwarming

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus, werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar geschikte draadmat vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker wat voor u de juiste draadmat vloerverwarming is? Laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken over diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Draadmat vloerverwarming

Draadmat vloerverwarming