Draadmatten gegalvaniseerd 10×10

Draadmatten gegalvaniseerd 10×10

Bent u specifiek op zoek naar draadmatten gegalvaniseerd 10×10? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres! We zijn namelijk de specialist op het gebied van bouwstaal. We beschikken dan over een ruim aanbod van draadmatten, dus ook draadmatten gegalvaniseerd 10×10. De draadmatten, ook wel wapeningsnetten genoemd, fungeren vaak als versteviging van het beton. 

Echter is gebleken dat bijvoorbeeld draadmatten gegalvaniseerd 10×10 ook gebruikt worden als afscheiding van de tuin. Met behulp van klimplanten creëer je vervolgens een sfeervolle tuinafscheiding. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze draadmatten gegalvaniseerd 10×10? Neem dan gerust contact met ons op!

Draadmatten gegalvaniseerd 10x10

Draadmatten gegalvaniseerd 10x10

Wapening in projecten - Draadmatten gegalvaniseerd 10x10

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet Bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar draadmatten gegalvaniseerd 10×10? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet zeker of draadmatten gegalvaniseerd 10×10 voor u het meest geschikt zijn, laat u dan adviseren door een van onze collega’s. We beschikken namelijk ook diverse handelsnetten en ander bouwstaal. Deze leveren wij allemaal rechtstreeks uit voorraad aan onze zakelijke partners.

Daarnaast kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze elementen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Draadmatten gegalvaniseerd 10x10

Draadmatten gegalvaniseerd 10x10