Draadstaalmat gegalvaniseerd

Draadstaalmat gegalvaniseerd

Bent u op zoek naar een draadstaalmat gegalvaniseerd? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over diverse draadstaalmat gegalvaniseerd in ons assortiment. Deze hebben we bovendien allemaal op voorraad waardoor we de draadstaalmat gegalvaniseerd spoedig kunnen leveren.

Onze draadstaalmat gegalvaniseerd is vanzelfsprekend KOMO gecertificeerd waardoor hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van draadstaalmat gegalvaniseerd bij H. van de Riet Bouwstaal? Neem dan contact met ons op.

Draadstaalmat gegalvaniseerd

Draadstaalmat gegalvaniseerd

Wapening in projecten - Draadstaalmat gegalvaniseerd

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken.

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben.

Meer dan alleen staal

H. van de Riet bouwstaal is uw betrokken partner bij alles wat bouwstaal betreft. Zoekt u bijvoorbeeld naar draadstaalmat gegalvaniseerd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze namelijk rechtstreeks leveren uit voorraad. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gebogen wapeningsnetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarbij voeren wij actueel MVO beleid om te verzekeren dat er verantwoord te werk wordt gegaan. Ook kunnen wij voor u complete prefab elementen voor u leveren. Deze kan speciaal voor u op maat gemaakt worden. Tevens kunnen we natuurlijk standaardmaten leveren. Alles wat wij leveren is natuurlijk KOMO gecertificeerd. Zo bent u zeker van kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Draadstaalmat gegalvaniseerd?

Draadstaalmat gegalvaniseerd