Dubbelstaafmatten

Dubbelstaafmatten

Zoekt u naar dubbelstaafmatten? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod. Bovendien kunt u bij ons ook netten in iedere gewenste vorm laten buigen. Daardoor kan H. van de Riet bouwstaal B.V. u helpen bij vrijwel iedere klus. Bovendien kunnen onze wapeningsengineers zorgen voor een veilig product van A tot Z.  

Dubbelstaafmatten hekwerken zijn een populair soort hekwerk en kunnen daarbij voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het hekwerk wordt geproduceerd uit stalen draden. Deze wordt daarbij gekenmerkt door het feit dat ze bestaan uit 3 draden. Hiervan zijn er 2 draden horizontaal en een verticaal. Hierbij ontstaan rechthoekige openingen.  

De dubbelstaafmatten hekwerken zijn doorgaans niet zo zwaar en daarbij eenvoudig te plaatsen. Vandaar dat dit een vaak gekozen hekwerk is. Wanneer u meer informatie wilt over dubbelstaafmatten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V. wij helpen u graag met passend advies en informatie over onze producten.

dubbelstaafmatten

dubbelstaafmatten

Wapening in projecten - Dubbelstaafmatten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. 

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.   

We zijn al voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest voor de wapening, zoals in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. Als je wil weten wat we precies gedaan hebben voor deze projecten, kunt u kijken naar onze projecten pagina. Hier kunt u alle projecten bekijken en zien wat wij voor deze projecten gedaan hebben. 

Dubbelstaafmatten

Dubbelstaafmatten zijn dus een populair soort hekwerk. Dit type hekwerk bestaat uit verticale en horizontale stalen draden waardoor rechthoekige openingen worden gecreëerd. Ze worden vaak gebruikt ter afrastering van diverse soorten terreinen zoals parken of sportvelden. Zo wordt onbevoegde toegang vermeden. Er zijn meerdere redenen waarom mensen hun terrein willen afrasteren.

Zo wordt de veiligheid vergroot wanneer u uw terrein afrastert. Personen die niet bevoegd zijn om op uw terrein te komen kunnen zo het terrein niet betreden. Zo wordt de kans op ongevallen en incidenten voorkomen. Ook kunnen bijvoorbeeld huisdieren niet zomaar het terrein verlaten dankzij de het hekwerk. Ook vergroot afrastering de privacy. Doordat personen niet zomaar het terrein kunnen betreden, kan je ongestoord genieten van uw privé omgeving. 

Zoals eerder beschreven zijn deze dubbelstaafmatten relatief eenvoudig te plaatsen. Daarbij zijn er diverse soorten hekwerken die de een aantrekkelijke en tevens professionele uitstraling hebben. In combinatie met de bovengenoemde voordelen maakt dit dus een populair soort hekwerk. Zo biedt het gebruik van dubbelstaafmatten als hekwerk meerdere voordelen. Het heeft dus een positieve invloed op onder andere uw veiligheid en privacy en kan het daarbij uw terrein ook nog eens verfraaien. 

Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over onze producten kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Dubbelstaafmatten

Dubbelstaafmatten

Gesloten

Onze vakantieperiode is van donderdag 25 juli (12:00 uur) tot en met vrijdag 16 augustus.

Maandag 19 augustus staan hopen wij weer voor u klaar te staan.

Wij wensen iedereen een goede vakantie!