Fundering verstevigen

Zoekt u naar fundering verstevigen? Daarvoor bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo zorgt u met bouwstaal voor het verstevigen van uw fundering. Een fundering verstevigen kan echter niet zomaar. Door middel van de juiste berekeningen kunt u uitrekenen welk type bouwstaal geschikt is voor uw fundering verstevigen. Daardoor kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. enkel producten uitleveren aan zakelijke relaties. Doordat H. van de Riet Bouwstaal beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod kunnen vele soorten bouwstaal vrijwel direct worden uitgeleverd. Wanneer u meer advies of informatie wilt ontvangen over onze producten of uw fundering verstevigen kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

Fundering verstevigen

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Fundering verstevigen

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!