Fundering verstevigen

Fundering verstevigen

Wilt u een fundering verstevigen? Dan bent u bij H. van de Riet Bouwstaal B.V. aan hét juiste adres. Zo zorgt u met wapeningsnetten voor het verstevigen van uw fundering. Een fundering verstevigen kan echter niet zomaar. Allereerst is het cruciaal welk type en welke hoeveelheid bouwstaal je gebruikt om de fundering verstevigen. Door middel van de juiste berekeningen kunt u uitrekenen welk type wapeningsnet geschikt is voor uw fundering verstevigen. Naast het gebruik van de wapeningsnetten is het ook van belang om afstandhouders te gebruiken, zodat de wapening in het midden van het beton ligt. Op deze manier kan u goed uw fundering verstevigen.  

H. van de Riet Bouwstaal B.V. lever helaas niet aan particulieren. Doordat H. van de Riet Bouwstaal beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod kunnen vele soorten bouwstaal vrijwel direct worden uitgeleverd om de fundering verstevigen. Wanneer u meer advies of informatie wilt ontvangen over onze producten of uw fundering verstevigen kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

Fundering verstevigen

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

Fundering verstevigen

Fundering verstevigen - Wapening in projecten

Wanneer wij bijvoorbeeld de wapeningsnetten leveren om de fundering verstevigen, is het ook cruciaal om deze op een juiste manier te verwerken in het beton. Wanneer deze niet op de wapeningsnetten niet op een juiste manier verwerkt wordt, zal het bouwstaal niet haar taak kunnen vervullen om de fundering verstevigen.

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op! Géén verkoop aan particulieren!

Hét adres voor staal!

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal om bijvoorbeeld uw fundering verstevigen. Staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Vanuit ons ruime aanbod kunnen wij u, zoals gezegd, vele soorten staal leveren. Door onze kennis en ervaring bij het leveren van bouwstaal kunnen wij u ook passsend advies bieden. Bijvoorbeeld zorgt H. van de Riet Bouwstaal B.V. met een uitgebreide klantenondersteuning er voor dat u de benodigde middelen krijgt.

Dé basis voor bouwers

De basis voor voor én door bouwers. Vanuit het assortiment kunnen wij u vele soorten bouwstaal leveren. Met onze kennis en expertise op het gebied van (bouw)staal kunnen wij u als geen ander helpen. Ons bouwstaal is van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor kunt u uw projecten bouwen op onze basis. Niet alleen beschikken wij in het assortiment over verschillende soorten, maten en dikte van uw benodigde staal. Daardoor is er voor vrijwel ieder project geschikt staal te vinden in het aanbod van H. van de Riet Bouwstaal B.V. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.