Gegalvaniseerde netten bestellen

Gegalvaniseerde netten bestellen

Bent u op zoek naar gegalvaniseerde netten bestellen? Dan bent u bij ons bij aan hét juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod van vele verschillende soorten bouwstaalnetten, dus ook gegalvaniseerde netten. Gegalvaniseerde netten kunnen gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo kunnen ze gebruikt worden ter versteviging van uw fundering. Echter kunnen ze ook worden gebruikt als afscheiding voor in de tuin. De gegalvaniseerde netten zijn duurzaam in gebruik en veroorzaken geen donkere vlekken in marmer vloeren. Wilt u meer informatie over gegalvaniseerde netten bestellen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Gegalvaniseerde netten bestellen

Gegalvaniseerde netten bestellen

Wapening in projecten - Gegalvaniseerde netten bestellen

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Zo zijn we in de voorbereidingsfase al betrokken bij deze projecten. Zo zijn we vanaf het begin betrokken en gebeurt het geregeld dat we zelf het initiatief neen om een wapeningsplan te maken. Zo zijn we dus enorm betrokken en gaat dit verder dan slechts de levering. 

Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. In samenwerking met andere bureaus werken we de projecten op een passende manier uit waarbij gestreefd wordt naar optimalisatie. Met onze kennis werken we een uitgekiend plan uit waarbij de verwerking van de wapening geoptimaliseerd wordt. Dit leidt vaak ook tot een reducering van de wapeningshoeveelheid.

We zijn dankbaar dat we voor meerdere projecten verantwoordelijk zijn geweest voor de wapening. Onze projecten vinden landelijk plaats. Zo zijn we verantwoordelijk geweest voor projecten in Scheveningen, Hensbroek, Rijnsburg en Amsterdam. 

Meer dan alleen staal​

Vanuit een ruim assortiment beschikt H. van de Riet Bouwstaal B.V. over vele soorten staal. Wij hebben hierbij een groot deel van onze staal op voorraad. Zoals benoemd kunt u bij ons dus ook gegalvaniseerde netten bestellen. Deze netten kunnen dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Ons assortiment is dus enorm breed en kent staal voor vrijwel iedere toepassing in wanden, vloeren en funderingen. Door middel van het juiste staal ontstaat een stevig en solide geheel. Daardoor kunt u zorgen voor stevigheid én flexibiliteit in uw project. Bij vragen of onduidelijkheden over bijvoorbeeld gegalvaniseerde netten bestellen kunnen onze deskundige collega’s u voorzien van advies. 

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. De certificering is vanzelfsprekend te vinden op onze website. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten of over de gegalvaniseerde netten bestellen kunt u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | vrachtwagens
Gegalvaniseerde netten bestellen | H. van de Riet Bouwstaal B.V. | sterk in bouwstaal