Kwaliteit betonstaal

Kwaliteit betonstaal

Trekkrachten kan beton niet goed mee omgaan. Daarom is kwaliteit betonstaal erg belangrijk in allerlei betonconstructies. Bent u op zoek naar de beste kwaliteit betonstaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo beschikt H. Van de Riet Bouwstaal B.V. over een ruim en uitgebreid aanbod vanwaaruit vele soorten kwaliteit betonstaal direct geleverd kunnen worden. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. ook voorzien in bepaalde wensen. 

Zo is het mogelijk om uw kwaliteit betonstaal te laten vormen. Ook zo kunt u gevormde elementen zoals wanden en pilaren voorzien van een veilige én ijzersterke basis. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ons kwaliteit betonstaal kunt u daarvoor contact opnemen met onze adviseurs. Zo krijgt u dé juiste informatie voor uw bouwproject.

kwaliteit betonstaal

Professionele ondersteuning

Leveringen met zelflossers

Uit voorraad leverbaar

Actueel MVO beleid

H. van de Riet Bouwstaal B.V. | Project

Wapening in projecten

Naast directe leveringen van onze voorraadnetten houden we ons ook veel bezig met het verzorgen van de wapening voor projecten. Dit gaat veel verder dan de levering op zich. In de voorbereidingsfase zijn wij al bij deze projecten betrokken en niet zelden nemen we zelfs het initiatief in de hand om zelf een wapeningsplan te maken. Samen werken we de projecten, van klein tot groot, tot in detail uit. Dit heeft altijd optimalisatie tot gevolg; door een uitgekiend plan is de verwerking van de wapening geoptimaliseerd en meestal weten we de wapening hoeveelheid daarbij ook nog te reduceren.

Meer dan alleen staal​

H. van de Riet Bouwstaal B.V. houdt zich vanaf het ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product met wapening bezig, of anders gezegd: de volledige wapeningengineering. Zo kan het gaan van levering van vlakke netten tot complete prefab-elementen. Daarnaast kan H. Van de Riet Bouwstaal B.V. netten leveren gebogen in iedere gewenste vorm. Daarnaast kunnen wij elk ontwerp omzetten in efficiënte gebruiksklare onderdelen. Bovendien kan H. van de Riet Bouwstaal B.V. vanuit onze grotendeels overdekte opslag u alle handelsnetten uit voorraad leveren. Uiteraard zijn al onze artikelen en bewerkingen KOMO gecertificeerd. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten kan u daarvoor contact opnemen met H. van de Riet Bouwstaal B.V.

Let op: Geen verkoop aan particulieren!